Nieuws

Spelewei nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste Spelewei Nieuws:

  

Wij verkopen zadenpakketten om je tuin op te fleuren of om lekkere groenten te telen! Kijk snel op de link om te bestellen! https://crowdselling.eu/spelewei-laat-ze-groeien2/ Van de opbrengst kunnen wij onze 'speel'-tuin ook weer opfleuren!

Opendeurdag 26/8

Wij nodigen alle kleuters uit op onze opendeurdag op donderdag 26 augustus van 18.00u tot 19.00u. Ook ouders die nog zoekende zijn naar een kleuterschool kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen. Tot dan!!!

2 nieuwe wondertjes!!!

In Spelewei Looiend werd Renee S. grote zus van Maxine. Juf Greet ( Schoonbroek) werd trotse oma van een kleinzoon Siem. Aan allen een heel dikke proficiat met de geboorte van deze kleine wondertjes!

Proficiat juf Jeleen!

Op 21 mei werden juf Jeleen en haar vriend Vincent de trotse ouders van Jerome. Melanie krijgt er dus een broertje bij. Dikke proficiat Jeleen en Vincent! Weer een nieuw wondertje geboren!!!

Welkom in de gele klas!

Na O-H-Hemelvaart mochten we Lexie, Laurien en Juul verwelkomen in de gele klas. We wensen hen een mooie toekomst toe in Spelewei.

Nieuws instappers 1 september

Op zaterdag 5 juni is er een opendeurdag in al onze vestigingen voor de kleuters die mogen instappen op 1 september. Om dit Coronaproof te laten verlopen is het nodig om vooraf contact op te nemen met de school op het nummer 014379476. We bekijken dan om hoe laat jullie kunnen komen zodat het aantal aanwezigen een beetje verdeeld wordt. Tot dan!

Welkom in de gele klas!

Maandag 19 april kwamen er weer 5 nieuwe kleuters bij in het gele klasje in Schoonbroek. Sepp, Fré, Jesse, Liene en Jailen: van harte welkom in jullie klasje. Hopelijk zijn jullie hier snel thuis!

Kersverse oma's in onze school!

Babyboom bij onze juffen.....Op 22/12 werd Jules geboren,  kleinkind van juf Conny ( Schoonbroek) Op 14 februari zag Arnout het levenslicht. Hij is het kleinzoontje van juf Tine ( Schoonbroek) en 4 dagen later werd Babs geboren. Babs is het kleindochtertje van juf Kristel ( Looiend) Aan alle ouders en grootouders : een dikke proficiat!!!

Een zus voor Jakke!

Op 23 februari werd Pien geboren, een zus voor Jakke uit de kabouterklas op het Looiend.

Een dikke proficiat aan de mama, papa, grootouders en aan Jakke natuurlijk. En nu genieten.....

Hodonk 35 - 2470 Retie
014 37 94 76
directie@spelewei.be 

Nonnenstraat 13 - 2470 Retie
014 67 75 34
directie@spelewei.be 

 

Boogstraat 69 - 2470 Retie
014 37 80 12
directie@spelewei.be